TVL Cruise - Het Mooiste van de Middellandse Zee

TVL neemt je mee op cruise  - UITVERKOCHT

Alle plaatsen voor de TVL Cruise naar de Middellandse Zee zijn uitverkocht.

Voor de 13e keer op rij organiseert TV Limburg in samenwerking met Thema Travel een onvergetelijke reis. Het was na 6 jaar nog eens tijd om te gaan cruisen met de TVL kijkers. We hebben alvast een schitterende route uitgekozen, ongetwijfeld één van de mooiste die je op de Middellandse Zee kan maken. Ook kozen we met de MSC Grandiosa voor één van de meest indrukwekkende cruiseschepen ter wereld. Dit gloednieuwe cruiseschip kwam pas in 2020 in de vaart en is ronduit indrukwekkend te noemen. Het schip biedt een veelheid aan faciliteiten die zeker in de smaak zullen vallen.

Geniet in oktober 2022 (afreisdatum: 2 - 10/10/2022) van een familiale sfeer, ontmoet nieuwe en oude vrienden, ga mee op uitstap of geniet van zon, zee & strand. We overgieten alles met een muzikaal sausje, toffe sfeer en Nederlandstalige TVL begeleiding. 

 

Het schip, de MSC Grandiosa

Dit bijzondere schip behoort tot de allernieuwste generatie cruiseschepen en biedt een ongekende luxe en een veelheid aan faciliteiten. Het behoort tot de nieuwste klasse 'vlaggenschepen' van MSC en het is pas sinds 2020 in de vaart.

Zonnedekken, terrassen, wandel- en sportdekken,... op geen enkel cruiseschip ter wereld geniet je van meer buitenoppervlakte. Geniet ook van het adembenemend uitzicht op zee in de panoramische liften of op de glazen skywalk. Binnen is het schip niet minder indrukwekkend, met een centrale boulevard met winkeltjes en restaurants.

Een glazen atrium strekt zich uit over 4 dekken en creëert een sfeervolle locatie voor live entertainment. Er valt ook altijd wat te beleven op dit levendige schip. Ook gastronomisch komt u niet tekort met keuze uit maar liefst 10 restaurants en 19 verschillende bars en lounges elk met zijn eigen unieke sfeer.

Dit jaar hebben we gekozen voor niemand minder dan de Romeo's die met ons zullen meecruisen en die tijdens het reis het beste van zichzelf zullen geven tijdens de showavond.

Davy, Chris en Gunther kijken er alvast heel erg naar uit! 

De Reisroute

Dag 1: Genua (Italië)

Dag 2: La Spezia (Italië)

Dag 3: Civitavecchia (kortbij Rome - Italië)

Dag 4: Op zee

Dag 5: Palma de Mallorca (Spanje)

Dag 6: Barcelona (Spanje)

Dag 7: Cannes (Frankrijk)

Dag 8: Genua (Italië)

Zin om met ons mee te reizen?

Meereizen kan vanaf €999 per persoon. 

Boek nu met gratis geld-terug garantie en gratis ‘all inclusive’ drankenpakket (ook de fooien zijn inbegrepen).

Voor verdere info en boekingen bel naar Thema Travel op 013/35 01 80 of klik hier voor extra info.

Met dank aan volgende partners: