Media en Cultuur

CCHA start vanavond met September Sessies in binnentuin

Het cultuurcentrum Hasselt ontgrendelt vanaf vandaag zijn binnentuin voor de September Sessies, een reeks van 14 concerten en voorstellingen pal in het hart van CCHA. Stijn Meuris bijt vanavond de spits af met een try-out van zijn nieuwe zaalshow TIRADE #4, BELGARIJE.

CCHA hoopt eind september de twee theaterzalen terug te openen voor publiek. In de tussentijd voorzien ze een alternatief in de openlucht. Drie weken lang zullen er voorstellingen doorgaan in de binnentuin van het cultuurcentrum. “We focussen voor de September Sessies vooral op lokale artiesten die we erg graag opnieuw een podium willen geven”, zegt directeur Gerhard Verfaillie. “Geen grootse seizoenstart met toeters en bellen deze keer, maar een ingetogen proloog van het cultuurseizoen 20/21.”

De voorstellingen vinden plaats van 8 tot en met 25 september, telkens van dinsdag tot zaterdag om 20u. De programmatie is een mix van muziek en theater. Naast Stijn Meuris zullen onder andere Het Nieuwstedelijk, Chantal Acda en Wartaal ook optreden tijdens de September Sessies. Meer informatie vind je op de website van het cultuurcentrum.